Ga naar de inhoud

Contact

U kunt alleen op het gemeentehuis terecht met een afspraak. Een afspraak maken kan via de groene knop aan de rechterkant van deze pagina of via telefoonnummer 14 0252.

Maak zelf uw afspraak bij de gemeente. Commerciële partijen bieden tegen betaling aan om een afspraak te maken bij de gemeente. Zelf een afspraak maken bij de gemeente is gratis, gemakkelijk en uw gegevens zijn veilig. Maak daarom een afspraak via de pagina 'Afspraak maken'.


  Chat

  De gemeente heeft een virtuele assistent: Gem. Gem is een chatbot en beantwoordt 24 uur per dag vragen over onder andere verhuizen, paspoorten en Nederlandse identiteitskaarten. Ook antwoordt de assistent op andere eenvoudige vragen. Weet Gem het antwoord niet? Dan helpt een medewerker u tijdens de openingstijden verder via de livechat. Gem vindt u rechtsonder op elke pagina. Probeert u het ook eens?


  Vergunningen

  Informatie over de soorten vergunningen vindt u op onze overzichtspagina vergunningen. Meer weten? Neem dan contact op via telefoonnummer 14 0252.  


  Contactfunctionaris

  De contactfunctionarissen zijn het aanspreekpunt voor inwoners, ondernemers en verenigingen in de gemeente. Heeft u een goed idee, leuk initiatief of een ingewikkelde vraag aan de gemeente? Weet u niet bij wie u moet zijn? Neem dan contact met ons op! U weet snel waar u aan toe bent.


  Privacy

  Via WhatsApp en live-chat willen we geen privacygevoelige informatie met u delen. Denk bijvoorbeeld aan persoonsgegevens of een burgerservicenummer. Bij privacygevoelige zaken kunt u bellen of mailen met behulp van ZIVVER


  Klacht indienen

  U kunt een klacht indienen als u ontevreden bent over een medewerker of bestuurder. Dit kan online of schriftelijk.
  Meer informatie


  Politie Hillegom

  In het gemeentehuis zit ook het wijkbureau van de politie van Hillegom. U kunt op het bureau terecht voor onder andere een aangifte of algemene inlichtingen.

  Daarnaast is het mogelijk op dinsdag en donderdag een afspraak te maken tussen 10.00 en 12.00 uur. Als u aangifte wilt doen kunt vooraf bellen naar 0900-8844 over wat de meest geschikte manier is. Kijk voor meer informatie op de website van de Politie Hillegom.


  Voor ieder 1

  Heeft u een vraag op het gebied van inkomensondersteuning, uw woonsituatie of zorg? Dan kunt u terecht bij Voor Ieder 1. U vindt de contactgegevens en openingstijden voor Hillegom op de website van Voor Ieder 1.


  Openingstijden milieustraat

  Marconistraat 16

  Maandag t/m vrijdag 08.00 - 12.00 uur en 13.00 – 16.00 uur
  Zaterdag 09.00 - 12.00 uur  
  Let op: In geval van extreem weer kunnen openingstijden afwijken. De milieustraat is gesloten op officiële feestdagen.    
  Ga naar het begin