Contact

U kunt alleen op het gemeentehuis terecht met een afspraak. Een afspraak maken kan via de groene knop aan de rechterkant van deze pagina of via telefoonnummer 14 0252.

Maak zelf uw afspraak bij de gemeente
Commerciële partijen bieden tegen betaling aan om een afspraak te maken bij de gemeente. Zij vragen om uw persoonlijke gegevens en dit kost vaak geld. Zelf een afspraak maken bij de gemeente is gratis, gemakkelijk en uw gegevens zijn veilig. Maak daarom een afspraak via de pagina 'Afspraak maken'. 
 

Vergunningen

Informatie over de soorten vergunningen vindt u op onze overzichtspagina vergunningen. Meer weten? Neem dan contact op via telefoonnummer 14 0252.  

Bezoekadres 

Hoofdstraat 115, 2181 EC  Hillegom

U kunt alleen op het gemeentehuis terecht met een afspraak.

  Het gemeentehuis is gesloten op officiële feestdagen.

  Telefoon

  Maandag t/m donderdag Vrijdag
  08.30 - 17.00 08.30 - 12.30

  Contactfunctionaris

  De contactfunctionaris zijn het aanspreekpunt voor inwoners, ondernemers en verenigingen in de gemeente. Heeft u een goed idee, leuk initiatief of een ingewikkelde vraag aan de gemeente? Weet u niet bij wie u terecht moet? Neem dan contact met ons op! U weet snel waar u aan toe bent.

  Social media

  Wij reageren van maandag t/m donderdag tussen 8.30 en 17.00 uur. 
  Op vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur.

  Privacy

  Via WhatsApp en live-chat willen we geen privacygevoelige informatie met u delen. Denk bijvoorbeeld aan persoonsgegevens of een burgerservicenummer. Bij privacygevoelige zaken kunt u bellen of mailen met behulp van ZIVVER

  Klacht indienen

  U kunt een klacht indienen als u ontevreden bent over een medewerker of bestuurder. Dit kan online of schriftelijk.
  Meer informatie

  Politie Hillegom

  In het gemeentehuis zit ook het wijkbureau van de politie van Hillegom. U kunt op het bureau terecht voor onder andere een aangifte of algemene inlichtingen.

  Daarnaast is het mogelijk op dinsdag en donderdag een afspraak te maken tussen 10.00 en 12.00 uur. Als u aangifte wilt doen kunt vooraf bellen naar 0900-8844 over wat de meest geschikte manier is. Kijk voor meer informatie op de website van de Politie Hillegom.

  Lokaal Loket

  Heeft u een vraag op het gebied van Wonen, Zorg, Welzijn en Inkomensondersteuning? Dan kunt u terecht bij het Lokaal Loket. Een medewerker van Lokaal Loket Hillegom geeft u gratis informatie en advies. Voor een aantal voorzieningen kunnen wij u direct aanmelden. 

  In verband met de coronamaatregelen kunt u het Lokaal Loket alleen op afspraak bezoeken.

  Dagelijks geopend van 8.30 tot 12.30 uur. U vindt ons in het gemeentehuis. 

  Milieustraat, Marconistraat 16 - openingstijden:

  Maandag t/m vrijdag 08.00 - 12.00 uur en 13.00 – 16.00 uur
  Zaterdag 09.00 - 12.00 uur  
  Ga naar het begin