Het beste idee van Hillegom

Hillegom (nog) socialer en leuker maken?

Gemeente Hillegom, Voor ieder 1 en WelzijnsKompas slaan de handen inéén. Zij bieden inwoners van Hillegom de kans om Hillegom (nog) socialer en leuker te maken. Alle ideeën die de straat of buurt mooier, socialer of gezelliger maken, komen in aanmerking voor het Beste Idee van Hillegom.

Een kunst-wandel-route, een boodschappenservice voor inwoners die wegens omstandigheden geen boodschappen kunnen doen. Denk mee over hoe je het contact met elkaar kan behouden en versterken.

Heeft u een leuk idee? Werk het samen uit en doe mee! Stuur een plan en begroting in en maak kans op een geldbedrag om dit idee, gezamenlijk, te realiseren!

Criteria

Jullie idee:

  • wordt in 2022 uitgevoerd in Hillegom
  • wordt ondersteund en uitgevoerd door minimaal drie personen (buren, vrienden, familieleden);
  • wordt op vrijwillige basis uitgevoerd
  • bestaat uit een omschrijving van het idee, een planning van de uitvoering en een begroting (volg het inschrijfformulier)
  • draagt bij tot nieuwe ontmoetingen/ contacten met anderen. Niet alleen de initiatiefnemers, maar ook anderen hebben iets aan het initiatief
  • past binnen het budget van € 1.000,-.


Een jury kiest, uit alle inzendingen, de 3 beste ideeën. De initiatiefnemers worden uitgenodigd om het idee te presenteren op een locatie in Hillegom. De locatie en datum van de presentatie worden op een later tijdstip bekend gemaakt

Het plan en de begroting kunnen tot uiterlijk 1 november 2021 ingediend worden. Voor het beste idee wordt maximaal een bedrag van € 1.000,- beschikbaar gesteld. Heeft u advies nodig om het idee om te zetten in een plan en bij het maken van een begroting? Neem contact op met de wijkregisseur Monique van der Weijden: m.vanderweijden@hltsamen.nl of bel naar 14 0252.

Ga naar het begin