Ga naar de inhoud

Pop-up store Omgevingsvisie Hillegom feestelijk geopend

Geplaatst op vrijdag 13 oktober 2017

Woensdag 11 oktober opende wethouder Jeroen Verheijen samen met leerlingen van het Fioretticollege de pop-up store Omgevingsvisie in de Hoofdstraat van Hillegom.

Onder toeziend oog van de historische Jan Six, een van de grondleggers van ons mooie dorp, legde de wethouder uit wat er van de toekomstbeelden van de leerlingen in de Omgevingsvisie terecht was gekomen. Daarna was er taart.

Inhoud omgevingsvisie

In de omgevingsvisie verbinden wij verleden, heden en toekomst met elkaar. De omgevingsvisie Hillegom is een strategische visie voor de lange termijn voor de gehele fysieke leefomgeving. Een omgevingsvisie gaat onder andere in op de samenhang tussen ruimte, water, milieu, natuur, landschap, verkeer en vervoer, infrastructuur, gezondheid, duurzaamheid en cultureel erfgoed.

Kom langs in de pop-up store

De visie ligt nu ter inzage. Bent u nieuwsgierig, maar kijkt u op tegen het lezen van het document? Kom dan gerust langs in de pop-up store! Wij staan voor u klaar en dan leggen we in gewone mensentaal uit waar het om gaat en wat de visie voor u betekent. Gewoon even op uw gemak de uitleg op de wanden lezen kan natuurlijk ook! Dit is ook uw omgevingsvisie dus wees welkom!

De pop-up store is er van 11 oktober tot 3 november, mis het niet!

Adres: Hoofdstraat 52 (tegenover Flora)

Openingstijden pop-up store

  • Dinsdag 09.00 – 12.00 uur
  • Woensdag 12.00 – 16.00 uur
  • Donderdag 18.00 – 21.00 uur
  • Vrijdag 12.00 – 16.00 uur
Ga terug naar boven