Ga naar de inhoud

Meld sportkampioenen aan voor de huldiging!

Geplaatst op dinsdag 12 juni 2018
huldiging sportkampioenen

De gemeente Hillegom organiseert in samenwerking met SportSupport (team Hillegom in Beweging) de huldiging van de Hillegomse sportkampioenen. Daarom worden hierbij alle jeugdteams en jeugdige individuele sporters die in het tijdsbestek van 28 juni 2017 tot en met 26 juni 2018 een kampioenschap hebben behaald uitgenodigd voor deze avond, die zal plaatsvinden op woensdag 27 juni tussen 19.00 – 21.00 uur bij S.V. Hillegom.

Meld leden of teams aan!

Vanaf nu kan je alle verenigingsteam(s) en/of individuele leden aanmelden die in bovenstaand tijdsbestek kampioen zijn geworden. Dit geldt voor alle jeugd die per bond nog in de jeugdcategorie vallen. Wij vragen u de naam en het mailadres van de contactpersoon aan ons door te geven voor 21 juni 2018. Aanmeldingen kunt u sturen naar Sandra Boonstra, sboonstra@sportsupport.nl. Wij vinden het leuk wanneer u bijzonderheden bij de prestaties vermeldt. Deze ontvangen wij graag.

Het is een goed gebruik dat de nadruk wordt gelegd op de jeugdkampioenen, maar daarnaast wil de gemeente ook graag aandacht besteden aan opmerkelijke andere (sport)prestaties.

De gemeente wordt daarom graag geattendeerd op:

  • seniorenteams met opmerkelijke prestaties;
  • opvallende vrijwilligers binnen de sport(clubs);
  • sporttalenten

Bij bovengenoemde categorieën hoeft u niet alleen aan uw eigen sport te denken. U kunt diegene aanmelden die voldoet aan deze criteria. Anno 2018 is het steeds moeilijker (voldoende) vrijwilligers te vinden en zonder vrijwilligers geen bloeiend verenigingsleven, daarom vragen wij juist voor deze categorie extra aandacht. Een jury buigt zich uiteindelijk over alle aanmeldingen. Uw voorstellen ontvang wij graag via eerdergenoemd mailadres.

Ga terug naar boven