Adviesraad Hillegom zoekt nieuwe leden 

15 juli

Heb jij interesse? Lees verder

Handreiking

De Adviesraad Sociaal Domein adviseert het College over maatschappelijke ondersteuning, jeugdhulp, wonen en werk/inkomen. Zaken dus die veel Hillegommers aangaan. 

Nieuwe leden gezocht

Wij zoeken enkele betrokken nieuwe leden. Met bij voorkeur kennis van de aandachtsgebieden Jeugd, Welzijn en Verstandelijke beperking. Tevens zoeken wij iemand die de rol van voorzitter kan vervullen.  

Andere gewenste vaardigheden:

  • interesse in overige sociale thema’s 
  • kunnen schakelen tussen beleid en uitvoering
  • onafhankelijk denken
  • een positieve instelling


De adviesraad bestaat uit enthousiaste mensen met een uiteenlopende achtergrond. Wij overleggen 1x per maand op maandagavond. Daarnaast is er wat voorbereidend werk nodig. 

Wij staan voor vroegtijdig, toekomstgericht meedenken en onafhankelijk adviseren. Dat betekent dat wij geen belangenbehartiger zijn en geen verlengstuk van de individuele burger. We richten ons op het algemeen belang van kwetsbare inwoners van Hillegom. 

Meer informatie

Voor meer informatie kun je terecht bij onze leden Elisabeth Wils, tel. 06-42968581 of Mania Hoogendoorn, tel. 06-50873576 

Je kunt je interesse ook kenbaar maken door een korte motivatie en CV te sturen naar ASDHillegom@gmail.com. Dan word je uitgenodigd voor een oriënterend gesprek. 

Ga naar het begin