Aanmelden Lintjesregen 2021

12 mei

Wie verdient er volgens jou een lintje? Geef deze persoon op voor 1 juli 2020!

Tijdens de Lintjesregen van vrijdag 24 april jl. hoorden 5 Hillegommers van burgemeester Arie van Erk dat zij een Koninklijke Onderscheiding kregen. Een mooi moment. Ken je ook iemand die je wil voordragen voor de Lintjesregen van 2021? Doe dit dan voor 1 juli 2020!

Wie komt in aanmerking voor een lintje?

Om in aanmerking te kunnen komen voor zo’n Koninklijke Onderscheiding moet iemand aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo moet de samenleving profiteren van het werk van die persoon, is hij of zij een voorbeeld die anderen motiveert en doet hij of zij al langere tijd intensief en bijzonder werk.

Lintjesregen of lintje op een ander moment

De jaarlijkse toekenning van de Koninklijke Onderscheidingen rondom Koningsdag wordt de Lintjesregen genoemd. Je kan iemand ook voordragen voor uitreiking op een andere dag. Bijvoorbeeld bij een afscheid, jubileum of een andere bijzondere gebeurtenis die te maken heeft met de activiteiten van deze persoon.

Voordragen en meer informatie

Vind je het hoog tijd dat iemand een lintje krijgt? Neem dan contact op met de medewerkster Kabinetszaken van de gemeente. Bel 14 0252 of mail kabinet@hltsamen.nl.

Zij kan in grote lijnen aangeven of de persoon in kwestie in aanmerking komt voor een lintje. Voor de Lintjesregen 2021 moet de aanvraag voor 1 juli bij ons binnen zijn. Wij zien jouw aanvraag graag tegemoet!

Ga naar het begin