Doe mee met Landelijke Opschoondag!

5 maart

Super dat veel mensen helpen om Nederland nog schoner te maken! Doe je ook mee op 21 maart?

Foto van Landelijke Opschoondag

Wij doen zaterdag 21 maart mee aan de Landelijke Opschoondag. Op deze dag gaan mensen overal in het land de straat op om zwerfafval aan te pakken: gemeenten, bedrijven, scholen, verenigingen en vrijwilligers. Deelnemers die meedoen aan de Hillegomse Opschoondag worden met koffie/thee en iets lekkers ontvangen op het gemeentehuis. 

 

Programma

Steek de handen uit de mouwen en doe mee: 

  • 9.45 uur Ontvangst met koffie in het gemeentehuis Hillegom
  • 11.30 uur Afsluiting met koffie in het gemeentehuis Hillegom

 

Doe mee en motiveer anderen!

•    Het is fijn als je anderen motiveert om mee te helpen met de schoonmaakactie. Verzamel enthousiastelingen die met je mee willen doen met de opschoonactie. Inspireer jong en oud om mee te doen. Denk aan je favoriete buren, vrienden en familie, school, vereniging, club of commissie. Samen bereik je meer!
•    Iedereen start en eindigt tegelijk bij het gemeentehuis in Hillegom.
•    Wij zorgen voor materialen zoals handschoenen, hesjes, vuilniszakken en grijpers. Het verzamelde afval zal op de routes worden opgehaald door Meerlanden of kan zelf worden meegenomen naar het gemeentehuis. 
 

Landelijke Opschoondag

De Landelijke Opschoondag wil heel Nederland enthousiast maken om te zorgen voor een schone leefomgeving. In een schone omgeving is het prettiger leven, het voelt veiliger en maakt mensen vriendelijker.

 

Meedoen of vragen?

Aanmelden is niet nodig. Vragen kun je mailen naar: l.massaro@HLTsamen.nl

Ga naar het begin