Ga naar de inhoud

Inkoopactie jaren 70 en 80 huizen in Hillegom van start

22 maart

De inkoopactie is voor bodem-, vloer- en spouwmuurisolatie van huizen van de jaren 70 en 80

Voor eigenaren van een huis uit de jaren 70 of 80 is er nu een inkoopactie voor bodem-, vloer- en spouwmuurisolatie. Inschrijven voor deze actie kan tot 31 mei 2023.

Informatieavonden 

De inkoopactie werd voorafgegaan door een webinar op maandag 13 maart en een fysieke informatieavond op dinsdag 14 maart. Tijdens deze informatieavonden lieten zo’n 240 eigenaren van huizen uit de jaren 70 en 80 zich informeren over isoleren. De gemeente organiseerde deze informatieavonden in samenwerking met het Duurzaam Bouwloket om huiseigenaren op weg te helpen bij het verduurzamen van hun huis.

Isolatie verbeteren

In huizen die gebouwd zijn in de jaren 70 en 80 is de isolatie vaak nog niet zo goed. Om het huiseigenaren gemakkelijk te maken, is er een inkoopactie voor bodem-, vloer- en spouwmuurisolatie bij gecertificeerde bedrijven. Daarnaast heeft Duurzaam Bouwloket een stappenplan ontwikkeld om huiseigenaren op weg te helpen.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de inkoopactie, het stappenplan, het terugkijken van het webinar en inschrijven voor de inkoopactie op de website Allemaal Duurzaam.  

Ga naar het begin