Hillegom tekent convenant 'Verwonder om de hoek'

12 mei

Woensdag 12 mei om 16.30 uur tekende Hillegom, Lisse en Teylingen met de andere gemeenten in Holland Rijnland, educatieve partners en schoolbesturen het convenant 'Verwonder om de hoek'

Verwonder om de hoek

In het convenant staan afspraken hoe 'Verwonder om de hoek' samen met tot een succes kan worden gemaakt. Het convenant sluit aan op het programma Cultuureducatie met Kwaliteit 2021-2024 dat loopt op de basisscholen.
 

Cultuur, natuur, wetenschap, technologie en duurzaamheid

Wij willen kinderen en hun ouders/verzorgers binnen en buiten school in aanraking brengen met cultuur, natuur, wetenschap, technologie en duurzaamheid. Hierbij is speciale aandacht voor kinderen die hier weinig of geen toegang tot hebben. Verwonder om de hoek is er voor iedereen, voor alle kinderen ongeacht hun achtergrond.
 

Educatieve aanbod

Leren en ontdekken doe je niet alleen op school, dat doe je overal en altijd, een leven lang. Bij Verwonder om de hoek kun je zien wat er bij jou ‘om de hoek’ allemaal te doen is op het gebied van cultuur, natuur, wetenschap, technologie en duurzaamheid. Lees meer over al het educatieve aanbod, binnen én buiten schooltijd, in alle wijken en gemeenten in de regio Holland Rijnland. 

Feestelijke livestream op woensdagmiddag 19 mei

Op 19 mei wordt het platform Verwonder om de hoek gelanceerd via een feestelijke livestream. Ben jij er ook bij?

Neem een kijkje bij verschillende partners en aanbieders, stel je vragen, en vier het grote moment mee: de lancering van het platform. Een afwisselend feestelijk programma voor iedereen, vanuit je eigen woonkamer, kantoor of klaslokaal. 

Tijd: 13.30 - 14.30 uur
Locatie: Online, via het YouTube kanaal van Verwonder om de hoek.

Schrijf je in via dit formulier en je krijgt de link naar de livestream opgestuurd.

Ga naar het begin