Nieuwbouwwijk Tuindorp: doe mee aan het webinar

26 oktober

Een nieuwbouwwijk in Hillegom.

Afbeeldingen woonwijk

Op het voormalig Sizo terein ontwikkelt VOF Sizo Ontwikkeling het project Tuindorp Hillegom. Een nieuwbouwplan met een duidelijke knipoog naar het tuindorpkarakter van de naastgelegen wijk Patrimonium en een ruim aanbod aan betaalbare woningen. VOF Sizo Ontwikkeling is een samenwerking tussen projectontwikkelaars Timpaan en UBA

Je mening over de plannen

In Hillegom bereiken we samen meer. Daarom horen we graag wat jij van de plannen vindt. Op die manier kunnen we samen het plan verfijnen en een vervolgstap maken in dit nieuwbouwproject. In verband met de coronamaatregelen kunnen wij geen bijeenkomst organiseren op locatie. Daarom organiseert VOF SIZO een webinar, zodat iedereen gelijktijdig dezelfde informatie krijgt.

  • Het webinar is op dinsdag 27 oktober van 19:00 tot 20:00 uur.


Digitale bijeenkomst op 27 oktober

VOF SIZO vertelt je graag meer over de plannen. Tijdens het webinar presenteren ze het plan, vertellen ze over de planning en de verkoop van de woningen.

Ook is er ruimte om vragen te stellen via de chatfunctie. Je vragen worden zoveel mogelijk direct beantwoord. Vragen die ze niet kunnen beantwoorden binnen de tijd, worden na de webinar alsnog schriftelijk beantwoord. De antwoorden op deze vragen en andere veelgestelde vragen komen op de website www.tuindorp-hillegom.nl te staan. Via deze website kun je ook achteraf nog vragen stellen via het contactformulier en kan je het webinar terugkijken.

Kun je niet meedoen aan het webinar?

Lukt het je om wat voor reden dan ook niet om het webinar te bekijken, neem dan contact op met VOF SIZO via de contactgegevens hieronder. Zij zorgen ervoor dat je alsnog de informatie krijgt. 

Aanmelden webinar

Meld je aan voor het webinar via deze link of door het scannen van de QR-code.

VOF SIZO houdt je via de mail op de hoogte. 

Heb je vragen? Neem gerust contact op met de ontwikkelaars van Timpaan en UBA via 023-200 1600 of via info@timpaan.nl. Ook kun je contact opnemen met Sjoukje Eringa of Lars Westman, projectleiders namens de gemeente Hillegom, via 14 0252.

Ga naar het begin