Ga naar de inhoud

Ondernemers van Hillegom opgelet!

11 mei

Kom naar een open avond over georganiseerde criminaliteit

Het is de laatste tijd veel in het landelijke nieuws: het oprukken van georganiseerde criminaliteit. Dit is niet alleen een probleem van grote steden, maar ook van kleinere plaatsen. Natuurlijk willen we dit in Hillegom zo veel mogelijk voorkomen. Hoe bescherm jij je tegen de georganiseerde criminaliteit?
 

Avond voor alle ondernemers van Hillegom

Gemeente Hillegom organiseert op 25 mei om 17.30 uur een open avond voor alle ondernemers van Hillegom over hoe je weerbaar blijft tegen georganiseerde criminaliteit. We organiseren deze avond in samenwerking met ondernemersvereniging MeerBusiness.
 

Programma

Een gastspreker die de ins en outs van de criminele wereld kent, neemt de aanwezigen mee in hoe criminele organisaties werken. Ook adviseert hij ondernemers waar zij op moeten letten om niet bij dergelijke activiteiten betrokken te raken. Burgemeester Arie van Erk licht toe hoe gemeente, politie en overige partners bedrijven kunnen ondersteunen in weerbaar blijven. Na de bijeenkomst is er een borrel voor alle aanwezigen.
 

Meld je aan!

De avond is gratis toegankelijk voor leden van ondernemersvereniging MeerBusiness en alle ondernemers in Hillegom. Heel prettig om elkaar dan live te ontmoeten! Dat doen we bij Hotel Villa Flora, Hoofdstraat 55, 2181 EB in Hillegom. Aanmelden is verplicht en kan tot 23 mei.

Ga naar het begin