Ga naar de inhoud

Rotonde Olympiaweg-Garbialaan afgesloten van 30 mei 20.00 uur tot 31 mei 5.00 uur 

15 mei

Autoverkeer, fietsers en voetgangers worden tijdens de werkzaamheden omgeleid

Kaart met omleiding

De verkeerssituatie op de rotonde Olympiaweg-Garbialaan gaat veranderen. Om dit te realiseren, worden markeringswerkzaamheden uitgevoerd. Hiervoor wordt de rotonde Olympiaweg-Garbialaan van dinsdag 30 mei 20.00 uur tot woensdag 31 mei 5.00 uur afgesloten.

Omleiding

Alle verkeer wordt tijdens de werkzaamheden omgeleid via de Leidsestraat, Van den Endelaan, Weeresteinstraat, Weerlaan en Olympiaweg. De omleiding wordt aangegeven met gele borden. Zie de afbeelding hierboven voor de omleidingsroute. 

Wat gaan we uitvoeren?

We ontvingen over een langere periode klachten van bewoners over de onveilige oversteeksituatie op de rotonde Olympiaweg-Garbialaan. Daarom is er in opdracht van de gemeente onderzoek uitgevoerd naar de verkeersveiligheid op deze rotonde. Naar aanleiding hiervan is gekozen om de rotonde anders in te richten. Door de aanleg van zebrapaden krijgen overstekende voetgangers voortaan voorrang, net als het fietsverkeer op de rotonde. Tijdens de avond- en nachtafsluiting halen we de oude markering weg en brengen we nieuwe markering aan.

Nieuwe situatie

Vragen? 

Markeer Service Versluys (MSV-M) voert de werkzaamheden uit. Voor vragen over de werkzaamheden kunt u bij hun terecht. U kunt een mail sturen via het e-mailadres. Bij noodgevallen of ernstige hinder kunt u bellen naar 0172-631 747.

Ga naar het begin