Ga naar de inhoud

Spreekuren en isolatieactie voor huizen van voor 1950

7 november

Woont u in een huis dat gebouwd is voor 1950?

Op 8 en 15 november kunt u gratis verduurzamingsadvies krijgen tijdens twee spreekuren in het gemeentehuis. Ook is er een isolatieactie voor bodem-, vloer- en dakisolatie (binnenzijde schuin dak). Inschrijven voor deze actie kan tot 15 december 2023.

Spreekuren en isolatieactie

De spreekuren en isolatieactie zijn onderdeel van onze grotere actie voor huizen die gebouwd zijn voor 1950. Samen met Duurzaam Bouwloket hebben wij een informatieavond en webinar georganiseerd om huiseigenaren op weg te helpen bij het verduurzamen van hun huis. Kunt u niet aanwezig zijn bij de informatieavond of het webinar? Dan kunt u het webinar terugkijken.

In huizen die gebouwd zijn voor 1950 is de isolatie vaak nog niet zo goed. Om verduurzamen voor huiseigenaren makkelijk te maken, is er een isolatieactie voor bodem-, vloer- en dakisolatie bij bedrijven die aan een norm voldoen. Daarnaast heeft Duurzaam Bouwloket een stappenplan ontwikkeld om huiseigenaren op weg te helpen.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de spreekuren, het stappenplan, het terugkijken van het webinar en inschrijven voor de inkoopactie op de website van Allemaal Duurzaam.

Ga naar het begin