Ga naar de inhoud

Uitreiking verkeerslabel SCHOOL OP SEEF Johannesschool

23 september

Wethouder Maarten Dijkshoorn heeft afgelopen week het SCHOOL op SEEF verkeersveiligheidslabel overhandigd aan de Johannesschool

Na een leuke verkeersquiz met de bovenbouw heeft de wethouder verkeer het label overhandigd aan de leerlingenraad en directeur Hurly Holtrop. Wethouder Maarten Dijkshoorn: “Kinderen komen op hun weg naar school andere verkeersdeelnemers tegen. Het is belangrijk dat ze daar veilig mee om leren gaan. Het is mooi om te zien dat School op Seef ze daarbij helpt.”

 

School op SEEF

SCHOOL op SEEF biedt de school en zijn leerkrachten allerlei hulpmiddelen om aan de slag te gaan met verkeersveiligheid op en rondom de school. Het programma bevat allerlei soorten lessen: van leerzame filmpjes tot uitdagende verkeersplaten, en van uitleg in de klas tot speelse oefeningen in de praktijk. Een school ontvangt het SCHOOL op SEEF-verkeersveiligheidslabel als de school kan aantonen dat zij een goed niveau van verkeerseducatie aanbieden. Met een ‘goed’ als eindresultaat mag de Johannesschool zich de komende drie jaar een verkeersveilige school noemen.

Ga naar het begin