Ga naar de inhoud

Weesfietsenactie station Hillegom

8 september

80 fietsen verwijderd uit de rekken

Op dinsdag 6 september zijn alle gelabelde fietsen door de gemeente verwijderd van het station. Dat was hard nodig ook! We hebben meer dan 80 fietsen verwijderd uit de rekken die daar langer dan de termijn van 28 dagen stonden. We doen dit om wrakken te voorkomen en te zorgen voor ruimte, zodat iedereen zoveel mogelijk zijn fietsen kwijt kan in de stalling.

Help, ik ben mijn fiets kwijt!

Had je jouw fiets geparkeerd in de stalling, maar staat die er nu niet meer? Misschien is jouw fiets verwijderd door ons. Op dit moment is er niks aan de hand, de fietsen worden eerst 13 weken opgeslagen en pas daarna definitief verwijderd of aangeboden aan kringloopwinkel Meerwinkel.

Meld je uiterlijk op 5 december

Je kan je melden aan de balie bij het gemeentehuis om jouw fiets terug te krijgen. Neem hiervoor mee: een omschrijving van de fiets, het sleuteltje van het fietsslot en een eventueel eigendomsbewijs van jouw fiets. Doe dit wel voordat de 13 weken voorbij zijn en uiterlijk op maandag 5 december.

Parkeer je fiets in de rekken

Let op: op het station is het parkeren van fietsen buiten de rekken niet toegestaan. Als je dit wel doet, dan loop je het risico dat je fiets direct wordt verwijderd. Als de voorste rekken vol zijn, loop dan door naar de stalling achterin. Daar is meestal nog veel plek.

Ga naar het begin