Afsluiting kruising Olympiaweg - Einsteinstraat - Ringvaartlaan

Vanaf maandag 23 juli t/m woensdag 5 september is de kruising Olympiaweg/Einsteinstraat/Ringvaartlaan voor doorgaand verkeer gesloten. Het doorgaande verkeer wordt omgeleid via een omleidingsroute.

 

Werkwijze

De werkzaamheden bestaan uit twee fasen. In een vaste volgorde werken verschillende teams aan het opbreken van de bestaande verhardingen, het aanpassen van de bestaande openbare verlichting, het aanbrengen van nieuwe verhardingen (bestrating en asfalt) en het aanbrengen van de bovengrondse inrichting.

 

Omleidingsroute

Het doorgaande verkeer wordt omgeleid via een omleidingsroute. Om de bereikbaarheid voor hulpdiensten te garanderen, heeft de gemeente Hillegom met de belanghebbende instanties de omleidingsroute besproken. Deze route wordt met borden aangegeven. De woonwijk Ringoevers en het bedrijventerrein Hillegommerbeek blijven bereikbaar via de Olympiaweg.

 

Fasering en planning

Fase 1

De start van fase 1 (noordelijke helft van de rotonde) is op maandag 23 juli (week 30). Deze fase duurt ongeveer 3 weken. Dit betekent dat wij in week 30, 31 en 32 werkzaam zijn aan deze fase.

 

Fase 2

Wanneer fase 1 klaar is, start vervolgens op maandag 13 augustus (week 33) fase 2 (zuidelijke helft van de rotonde). Ook voor deze fase verwachten wij dat dit 3 weken duurt. Dit betekent dat wij in week 33, 34 en 35 werkzaam zijn met fase 2. 

 

Afronden werkzaamheden

We streven ernaar om op woensdag 5 september (week 36) helemaal klaar te zijn met alle werkzaamheden. Dit is inclusief buffertijd t.b.v. mogelijke tegenslagen.

 

Wij zijn ons er van bewust dat de uitvoering van onze werkzaamheden in uw omgeving overlast

veroorzaakt. Dit proberen wij waar mogelijk te beperken en rekenen op uw begrip.

 

Vragen/meldingen?

Heeft u vragen of wilt u een melding doen? Stuur dan een e-mail naar: tgeerlings@awgroep.nl.

Ga naar het begin