Ga naar de inhoud

omgevingsvergunning ‘Oosteinderlaan 47’

Publicatiedatum:
dinsdag 19 maart 2024
Originele publicatie downloaden:
Download het PDF bestand
Type bekendmaking:
omgevingsvergunning



omgevingsvergunning ‘Oosteinderlaan 47’

Burgemeester en wethouders van gemeente Hillegom maken bekend dat zij, gelet op artikel 2.1, 2.10, en 2.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, op 19 maart 2024 de omgevingsvergunning voor het bouwen van een nieuwe loods op het perceel Oosteinderlaan 47 hebben verleend.

Plangebied

Het plangebied betreft het perceel aan Oosteinderlaan 47 te Hillegom, kadastraal bekend als Hillegom, sectie B, perceelnummer 5635.

Inhoud plan

De aanvraag omgevingsvergunning heeft betrekking op het mogelijk maken van het bouwen van een nieuwe loods.

Ter inzage

De op 19 maart 2024 verleende omgevingsvergunning met bijbehorende stukken liggen van woensdag 20 maart 2024 t/m dinsdag 30 april 2024 voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis in Hillegom aan Hoofdstraat 115.

Wij werken op afspraak. Wanneer u langs wilt komen om de omgevingsvergunning in te zien, dan kunt u telefonisch een afspraak maken met Ingrid Roelofs of Elske Kraay via het algemene telefoonnummer 14 0252.

U kunt ook kijken op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl voor de authentieke digitale bestanden. De IMRO code van het plan is: NL.IMRO.0534.oosteinderlaan4547-VA01.

(N.B. Als er verschillen zijn tussen de analoge en digitale versie, is op grond van artikel 1.2.3. van het Besluit ruimtelijke ordening de digitale versie beslissend).

Beroep

Op grond van artikel 8.1 van de Algemene wet bestuursrecht is van donderdag 21 maart 2024 tot en met woensdag 1 mei 2024 het instellen van beroep mogelijk voor:

  • *

    Belanghebbenden;

  • *

    Niet belanghebbenden wanneer zij:

    • 0

      tijdig een zienswijze over het ontwerpbesluit “Oosteinderlaan 47” naar voren hebben gebracht;

    • 0

      kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze bij het college kenbaar te maken.

Beroep kan worden ingesteld bij de rechtbank te Den Haag, sector bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH, Den Haag. Tegen de uitspraak van de rechtbank kan hoger beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Informatie Voor vragen en informatie over het plan kunt u per mail contact opnemen met Elske Kraay (e.kraay@hltsamen.nl) van domein Ruimtelijke Ontwikkeling, of Ingrid Roelofs (i.roelofs@hltsamen.nl) van domein Publieksservice. U kunt ook telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 14 0252.

Ga naar het begin