Ga naar de inhoud

Gemeente HillegomĀ op social media

De gemeente Hillegom zit op social media!

Neemt u contact met ons via onze social media kanalen? Stuur geen persoonsgegevens of andere persoonlijke informatie via social media. Voor uw eigen veiligheid kunnen we besluiten om berichten met persoonlijke gegevens te verwijderen. Heeft u een vraag waarbij u zulke gegevens moet doorgeven, neem dan telefonisch of per email contact met ons op.
 

Spelregels Social Media

De gemeente Hillegom gebruikt social media om in contact te zijn met inwoners en andere belangstellenden. We zetten de kanalen onder andere in om te informeren. Ook kunt u de gemeente benaderen met uw vragen via de kanalen. We streven ernaar dat u binnen een werkdag reactie krijgt. 

We zijn benieuwd naar uw reactie op onze berichten. We nodigen u van harte uit om te reageren. We hebben wel een aantal spelregels voor het gebruik van social media.

  • Wij respecteren ieders mening. Dezelfde houding verwachten wij van iedereen die via social media berichten aan of over de gemeente plaatst.
  • Agressieve uitingen, grof taalgebruik, misleiding of discriminatie accepteren wij niet. Deze uitingen verwijderen wij van onze social mediakanalen.
  • Wij nemen de algemene normen en waarden in acht. Datzelfde verwachten wij van iedereen.
  • Plaats op social media geen persoonlijke gegevens van medewerkers van de gemeente Hillegom of van anderen.
Ga naar het begin