Ga naar de inhoud

Burendag

Op zaterdag 23 september vieren buren weer Burendag. Buren organiseren samen een gezellige dag met een leuke activiteit die zorgt voor verbinding in de buurt.

Het Oranje Fonds steunt Burendagactiviteiten met maximaal € 350,-. Je kon een bijdrage aanvragen van het Oranje Fonds via hun website. Helaas is dit niet meer mogelijk. Om te stimuleren dat inwoners in Hillegom aan Burendag meedoen, stellen wij ook maximaal € 350,- extra per activiteit beschikbaar. Dit doen we onder dezelfde voorwaarden als die op de website van het Oranje Fonds vermeld staan. Met Burendag willen het Oranje Fonds, Douwe Egberts en de gemeente mensen dichter bij elkaar brengen. Buren maken de buurt.

Burendag vier je zo

Bij iedere buurt past een andere activiteit. Zo vindt de ene buurt het leuk om boomspiegels te vergroenen of samen vogelhuisjes te timmeren en vindt een andere buurt het weer leuker om een taarten bakwedstrijd te organiseren. Wat past er bij jullie buurt? Kijk voor inspiratie op Burendag.

Aanvraag indienen

Wil je ook aandacht geven aan Burendag met je straat of buurt? Zo vraag je de bijdragen aan:

  • Doe een aanvraag voor een bijdrage bovenaan deze pagina. Dit kan tot 11 september 2023. Wij hanteren dezelfde voorwaarden als het Oranjefonds. 

Voorwaarden voor jouw Burendag

  • Vindt plaats op 22, 23 of 24 september 2023.
  • Is in de buurt, met de buurt en voor de buurt.
  • Vindt plaats in de gemeente Hillegom.
  • Bestaat uit meer dan ‘gezellig samenzijn’. Is gericht op samen ‘doen’.
  • Kijk voor alle voorwaarden op www.burendag.nl

 

Vragen?

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met contactfunctionarissen via telefoonnummer 14 0252.

Ga naar het begin