Ga naar de inhoud

Stichting Leergeld

Stichting Leergeld Leiden en omstreken verleent steun aan kinderen van 4 tot 18 jaar die door de financiële situatie van hun ouders/verzorgers onvoldoende kunnen deelnemen aan schoolse en buitenschoolse activiteiten.

'Alle kinderen mogen meedoen'

Onder het motto ‘Alle kinderen mogen meedoen!’ zorgt Stichting Leergeld dat deze kinderen perspectief houden op een goede opleiding. En dat ze de vaardigheden leren die nodig zijn om tot stabiele volwassenen te kunnen opgroeien. Ook zorgt Stichting Leergeld ervoor dat kinderen kunnen deelnemen aan activiteiten die van belang zijn voor het ontwikkelen van sociale vaardigheden, zoals sport en cultuur.

Ondersteuning

Hillegomse kinderen kunnen ondersteuning krijgen voor bijvoorbeeld deelname aan schoolreisjes, schoolboeken- en benodigdheden, een fiets, zwemlessen en nog veel meer! De ondersteuning is altijd in natura. Bij het doen van een aanvraag komt er iemand van Stichting Leergeld op huisbezoek om te kijken hoe een kind geholpen kan worden. Diegene bespreekt ook of het gezin gebruik wil maken van Stichting Jarige Job.

Contact

Wilt u weten of de Stichting Leergeld iets voor u kan betekenen? Neem dan contact op door een e-mail te sturen naar info@leergeldleidenenomstreken.nl. Als u niet kunt mailen, belt u dan in de ochtend naar 0252 278 308.

Ga naar het begin