Stichting Leergeld

Stichting Leergeld Leiden en omstreken verleent steun aan kinderen van 4 tot en met 17 jaar die door de financiële situatie van hun ouders/verzorgers onvoldoende kunnen deelnemen aan schoolse en buitenschoolse activiteiten. Onder het motto ‘Alle kinderen mogen meedoen!’ zorgt Stichting Leergeld dat deze kinderen perspectief houden op een goede opleiding. En dat ze de vaardigheden leren die nodig zijn om tot stabiele volwassenen te kunnen opgroeien. Ook zorgt Stichting Leergeld ervoor dat kinderen kunnen deelnemen aan activiteiten die van belang zijn voor het ontwikkelen van sociale vaardigheden, zoals sport en cultuur.

Hillegomse kinderen kunnen ondersteuning krijgen voor bijvoorbeeld deelname aan schoolreisjes, schoolboeken- en benodigdheden, een fiets, zwemlessen en nog veel meer! De ondersteuning is altijd in natura. Bij het doen van een aanvraag komt er iemand van Stichting Leergeld op huisbezoek om te kijken hoe een kind geholpen kan worden. Diegene bespreekt ook of het gezin gebruik wil maken van Stichting Jarige Job.

Wilt u weten of de Stichting Leergeld iets voor u kan betekenen? Stuur dan een e-mail naar info@leergeldleidenenomstreken.nl. Als u niet kunt mailen, belt u dan in de ochtend naar 06 - 438 276 54.

Ga naar het begin